Adress: Norrvikenleden 10, 191 49 Sollentuna    (ca 10 min promenad från Häggviks eller Norrvikens station)

Hyra lokalen

Med en stor samlingssal, ett fullt rustat kök och egen parkering nedanför huset lämpar sig lokalen väl att hyra för utbildningar, föreläsningar, mindre konferenser och andra möten. Det går även att hyra lokalen för lugna tillställningar med upp till 50 personer.


Prislista:

Hel dag              4 000 kr (vill du komma in kvällen innan, eller lämna nyckel lite senare dagen efter så är det möjligt mot extra kostnad)


Vardagkväll     2 000 kr


Har ni en förening som behöver lokal för regelbunden aktivitet- kontakta oss!


När bokningen är bekräftad ska avgiften vara inbetald 4 veckor i förväg till Stiftelsen Sollentuna Försvarsgårds plusgiro 497732-8. Ange ditt namn och bokat datum i betalningen.

Vi tar en deposition om 1 000 kr som lämnas vid nyckelhämtning. Denna är som säkerhet om något skulle gå sönder, och du får tillbaka den efter godkänd städbesiktning.


Huset har en samlingslokal som rymmer ca 50 st sittande till bords, en entré där man kan hänga av sig kläder och en entrétrappa med ramp samt 2 st toaletter (varav en handikappanpassad).

Köket är fullt utrustat med porslin, glas och bestick för 50 personer, micro, spis med ugn, kyl, frys, kaffebryggare samt industridiskmaskin.Är du intresserad av att hyra - maila intresse nedan. Ange önskat datum så återkommer vi med besked.

 
 
 
 
 
 
 

Tveka inte att kontakta oss via formuläret ovan om du undrar över någonting.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK